fullslide1

APAC airconditioningAPAC: DÉ LOGISCHE KEUZE VOOR UW KOELTECHNISCHE UITDAGINGEN

Onafgebroken beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw datacenter of computerruimte is van essentieel belang voor uw bedrijfsprocessen. Het koelen van deze ruimtes is dan ook een kritisch proces dat vraagt om specialistische kennis en ervaring. APAC heeft deze expertise in huis.
Nederlandse bedrijven lopen jaarlijks tientallen miljoenen omzet mis doordat hun IT-systemen uitvallen. In verreweg de meeste gevallen is de oorzaak te herleiden tot een stroomstoring of brand. Bedrijven doen een steeds intensiever beroep op het vermogen van de apparatuur en daarmee op de koeling van de computerruimte. IT moet beter presteren vanwege de groeiende informatiebehoefte en flexibilisering.

DÉ SPECIALIST VOOR DATACENTERKOELING

APAC Airconditioning is dé specialist in de Benelux als het aankomt op het koelen van computerserverruimtes en grote datacenters. APAC beperkt zich niet alleen tot het leveren van de apparatuur, maar kijkt verder. APAC heeft zowel op koel- als regeltechnisch gebied een aantal slimme technieken ontwikkeld waarmee nog meer energie bespaard kan worden.

DUURZAAMHEID: EEN SPEERPUNT VAN APAC AIRCONDITIONING

Datacenters en computerruimtes zijn grootverbruikers van energie. Efficiënt gebruik van energie is daarom noodzakelijk, niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw energierekening. Met onze efficiënte systemen daalt uw energieverbruik aanzienlijk. Wij bieden de optimale oplossing voor uw situatie en realiseren een kosten- en energiebesparing voor u.


SUPERIEURE PRODUCTEN EN INNOVATIES

APAC vertegenwoordigt gerenommeerde merken met onderscheidende producten. Uit het samenspel tussen APAC en de leverancier zijn vele innovaties ontstaan. Apparatuur van APAC is zowel geschikt voor de kleinste computerruimte als voor de allergrootste datacenters.


SLIM REKENEN, MEER ENERGIE BESPAREN

Niet alleen bij grote datacenters zijn de omvang en de kosten van de koeling een wezenlijk onderdeel van het IT-budget, maar ook in kleine datarooms is het relevant te kijken naar de kosten van het koelen van de ruimte in de aanwezige koelapparatuur. Energie besparen vraagt om creatief en slim rekenwerk. De specialisten van APAC Airconditioning analyseren uw dataroom en ontwerpen in samenspraak met een adviseur en/of installateur, een op maat gemaakt koelconcept voor u.


APAC AIRCONDITIONING IS IMPORTEUR EN LEVERANCIER VAN:

  • Close control airconditioners
  • Luchtgekoelde koelmachines (vrije koeling)
  • Watergekoelde machines
  • Warmtepompen
  • Freecooling installaties
  • Fancoilunits
  • Luchtbehandelingsapparatuur
  • Droge koelers
  • Adiabatische droge koelers